6983479126 ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων, Βέλος, Εύβοιας vantonenas@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Antonenas Vasilis
Ξυλουργικές Εργασίες Εύβοια - Κουζίνες - Ντουλάπες - Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές Εύβοια


Με εμπειρία από το 1980 στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “Antonenas Vasilis” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος, είναι αφιερωμένη στην δημιουργία κομψών, ποιοτικών και λειτουργικών ξυλουργικών κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να με το ίδιο μεράκι να προσφέρει κατασκευές υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο, προκειμένου να προσφέρει ότι πιο μοντέρνο υπάρχει στις ξυλουργικές εργασίες.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6983479126
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ
& ΜΕΡΑΚΙ
 
 
 
     
  κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, πόρτες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς και ειδικές κατασκευές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. 
 
     
  Παράλληλα, μέσα από σχεδιαστικά προγράμματα 3D σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε μια εικόνα για το πως θα είναι ο χώρο σας με την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους, την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα, την μοναδική αντοχή τους στο χρόνο και στην καθημερινή χρήση, καθώς και για την προσοχή τους ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άψογη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο φρέσκες και μοντέρνες ιδέες.
 
     
     
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια, την Αθήνα και σε όλα τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.