6983479126 ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων, Βέλος, Εύβοιας vantonenas@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΠΟΡΤΕΣ
Antonenas Vasilis | Ξυλουργικές Εργασίες Εύβοια


Καλύψτε τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου με πόρτες αρίστης ποιότητας και αισθητικής.

Η επιχείρησή μας “Antonenas Vasilis” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος, μπορεί να κατασκευάσεις για εσάς πόρτες υψηλής αισθητικής, τις οποίες σας τις προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μεράκι και αγάπη, δημιουργούμε πόρτες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6983479126
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική και λειτουργικότητα τους, ενώ διαθέτουμε ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων προκειμένου να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Κατασκευάζουμε πόρτες χρησιμοποιώντας μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Είτε επιθυμείτε μια κλασική πόρτα, είτε ένα εξατομικευμένο έργο τέχνης, είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε το όνειρό σας.

Εάν αναζητάτε για πόρτες που συνδυάζουν την αισθητική με την λειτουργικότητα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς τις ιδανικές πόρτες για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια, την Αθήνα και σε όλα τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.