6983479126 ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων, Βέλος, Εύβοιας vantonenas@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Antonenas Vasilis | Ξυλουργικές Εργασίες Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Antonenas Vasilis” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος, αναλαμβανει την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή προσαρμοσμένων ντουλαπών που πληρούν τις ανάγκες σας και αναδεικνύουν τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.

Με έμφαση στις ανάγκες σας, κατασκευάζουμε ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες και μη, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οι ντουλάπες μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, άψογης αισθητικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και την καθημερινή χρήση.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6983479126
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ
ΚΛΑΣΙΚΟ, ΜΟΝΤΕΡΝΟ

είτε εξατομικευμένο σχεδιασμό, οι ντουλάπες μας αντικατοπτρίζουν την αγάπη μας για την τέχνη της ξυλουργικής.

Όλες οι κατασκευές μας εκτός από την ποιότητα και την εμφάνιση, διαθέτουν τέλεια εργονομία, με αποτέλεσμα να μη χάνετε ούτε τον παραμικρό χώρο και φυσικά βάσει των αναγκών σας.

Εάν ονειρεύεστε μια ντουλάπα που είναι πρακτική, όμορφη και πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε την δημιουργία της ντουλάπας σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια, την Αθήνα και σε όλα τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.