6983479126 ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων, Βέλος, Εύβοιας vantonenas@gmail.com
 
 
 
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Antonenas Vasilis | Ξυλουργικές Εργασίες Εύβοια


Η κουζίνα δεν είναι μόνο ο χώρος που δημιουργούμε νοστιμότατα γεύματα, αλλά και ο πυρήνας του σπιτιού καθώς σε αυτή μαζεύεται όλη οικογένεια για να γευματίσει και δημιουργεί ζεστές αναμνήσεις.

Με εμπειρία στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “Antonenas Vasilis” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή κουζινών προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6983479126
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΑΝΤΟΧΗ
 
 
 
 
  μπορούμε να δημιουργήσουμε κουζίνες σε μοντέρνα ή πιο κλασική γραμμή και σε ποικιλία χρωματισμών, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Κάθε κατασκευή μας ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα υλικών και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της, ενώ χρησιμοποιούμε διάφορους έξυπνους μηχανισμούς, προκειμένου να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.
 
     
  Οι δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς που σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε, θα δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα για την οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο.

Εάν επιθυμείτε μια κουζίνα που συνδυάζει την πολυτέλεια με την λειτουργικότητα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς την κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια, την Αθήνα και σε όλα τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.