6983479126 ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων, Βέλος, Εύβοιας vantonenas@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Antonenas Vasilis | Ξυλουργικές Εργασίες Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Antonenas Vasilis” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, με απόλυτη επιτυχία, οποιαδήποτε ειδική ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε επενδύσεις τοίχων, κάγκελα εσωτερικού χώρου και γενικά εσωτερικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και έπιπλα μπάνιου, σαλονιού αλλά και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6983479126
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΟΛΕΣ ΟΙ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την άριστη κομψότητα και την μοναδική λειτουργικότητα που προσφέρουν στο χώρο σας.

Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, προτείνοντάς σας πάντα την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

Η ποιότητα των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια, την Αθήνα και σε όλα τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.